Det här med män och botox är det faktiskt inte många som rynkar på pannan åt längre. Att släta ut några bekymmersrynkor har länge varit ett privilegium för kvinnor, men nu börjar även männen upptäcka denna finess. Riskerna är små och folk börjar prata mer öppet om att de gillar det.

Många kliniker erbjuder botoxbehandling idag. På http://narvaderma.se/ kan du läsa mer information om hur det funkar och vart du ska vända dig. Störande rynkor i pannan som gör att man ser trött eller arg ut drabbar nog de flesta. Vissa tycker det är charmigt, andra kan tänka sig göra ett enkelt ingrepp. Idag är det säkrare och enklare än på länge, och fler väljer att prova botox. Det pratas fortfarande negativt om botox och de flesta verkar hymla med att de använder det. Men på senare tid verkar det också ha blivit en grej att erkänna att man gillar det, om det kan man läsa i expressen.se.

Varför botox?

Tydligare kindben och slätare panna börjar bli ett hett eftertraktat ideal bland många män idag. Att testa botox är det färre som drar sig för idag, och anledningen kan vara en mer avslappnad attityd. Fördelen med botox är att det försvinner efter ett tag om det inte blev helt som man hade tänkt sig. Man kan också ändra mängd om det är så att man vill fylla mer än förra gången. Det börjar också bli vanligare att man opererar könet för att få det att bli lite snyggare, skriver svd.se i en artikel.

Riskerna är ytterst små med botox, vilket också kan vara en anledning till att det börjar bli vanligare. Och i de fall där det får bieffekter är det lätt att åtgärda för läkarna. Att du kan få mindre blåmärken i ansiktet de första dagarna är vanligt men försvinner. Och vissa kanske väljer att göra det oftare än andra. Många av oss vill bara få en slätare hud och vill göra lite mer subtila ingrepp, andra strävar efter ett barbieideal. Hur du än vill gå tillväga är det bra att konsultera med sin klinik först.

Detta kan botox fixa:

  • ”Kråksparkar” runt ögonen
  • Bekymmersrynkor
  • Rökrynkor
  • Tandgnissling och migrän

Och mycket mer.